Gezondheidscentrum Corlaer

Diëtisten

Contact

Gezondheidscentrum Corlaer

Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk

Algemeen telefoonnummer (voor afspraken): 085 0211 627

Telefoonnummer Nijkerk: 033 7210 540

E=mail (ook voor afspraken): admin@di-eetgezond.nl

Website: www.di-eetgezond.nl

Openingstijden

Diëtisten in Nijkerk:

Birgit Wiersma
De Nije Veste: ma (even weken), do (oneven weken)

Rick Jansen
De Nije Veste: ma (oneven weken), di, wo, do (even weken)
Nijkerkerveen: ma-middag (om de week)
Zwartebroek: vrij

Leanne de Wolff
De Nije Veste: vrij
Corlaer: di

De praktijk

Vraagt uw gezondheid om aanpassing van het voedingspatroon? Dan is het essentieel dat u hier de juiste begeleiding bij krijgt. Bij Diëtistenpraktijk Di-eetgezond bent u verzekerd van:

  • Een dieetadvies dat aansluit bij uw situatie, doel en wensen
  • Persoonlijke en praktische begeleiding
  • Een enthousiast en ervaren team van diëtisten

U kunt bij ons terecht voor onder andere diabetes, overgewicht en obesitas, maar ook ondervoeding, eetstoornissen, voedselallergie, sondevoeding, hart- en vaatziekten. Ook voor coeliakie, maag-darmproblemen zoals Prikkelbaar Darmsyndroom en voedingsadviezen voor moeders die borstvoeding geven of kinderen met eetproblemen, achterblijvende groei of juist overgewicht kunt u bij ons terecht.

Samen werken we stap voor stap toe naar een gezond eet- en beweegpatroon. Dat kost tijd en energie, maar dat mag! Tenslotte is het belangrijk dat eten niet alleen gezond maar vooral ook lekker is. Wij vertalen het dieet dan ook naar een praktisch advies.

Huisbezoeken

Mocht u om gezondheidsredenen ons spreekuur niet kunnen bezoeken, dan komen wij bij u thuis.

Contact met uw diëtist

Vergoeding

Behandeling van de diëtist wordt vergoed vanuit de basisverzekering*. Hierna kunnen de consulten mogelijk vanuit de aanvullende verzekering of op eigen kosten worden voortgezet. Diëtisten zijn direct toegankelijk maar bij een medische behandeling is een verwijsbrief van huisarts of specialist nodig.

Voor de dieetbehandeling bij diabetes en hart & vaatziekten is een zorgprogramma opgesteld samen met alle huisartsen van Nijkerk. De dieetbehandeling wordt dan in zijn geheel vergoed vanuit het zorgprogramma en telt niet mee voor het eigen risico.

* Jaarlijks wordt 3 uur dieetadvisering vergoed vanuit de basisverzekering (ca. 4-5 consulten). Voor de basisverzekering geldt een verplichte eigen bijdrage of eigen risico. Het kan zijn dat u recht hebt op extra uren uit de aanvullende verzekering, voor deze uren bent u geen eigen bijdrage verschuldigd.

Kijk voor meer informatie op www.di-eetgezond.nl