Huisarts in opleiding

Ik ben Cilie van ’t Klooster en vanaf 1 september 2021 ben ik een jaar werkzaam in deze praktijk als huisarts in opleiding.
In 2016 heb ik de Geneeskunde opleiding aan de Universiteit Utrecht afgerond. Meteen aansluitend ben ik als arts aan de slag gegaan bij de Interne Geneeskunde in het Gelderse Vallei Ziekenhuis in Ede, op de afdelingen Algemene Interne, Nefrologie, Oncologie, Maag-darm-leverziekten, Longgeneeskunde, Geriatrie en Cardiologie.
Vanaf 2017 heb ik 3 jaar als arts-onderzoeker gewerkt bij de afdeling Vasculaire Geneeskunde in het UMC Utrecht en ben ik in oktober 2020 gepromoveerd. De afgelopen periode heb ik als arts psychiatrie bij Altrecht in Utrecht gewerkt op een polikliniek voor patiënten met een bipolaire stoornis. Ik kijk er erg naar uit om het komende jaar in deze praktijk mijn kwaliteiten als arts verder te ontwikkelen en om het huisartsenvak me eigen te maken.