Gezondheidscentrum Corlaer

Thuiszorg

Thuiszorg

Of u nu woont in een eengezinswoning of een aanleunwoning, in de stad of op het platteland. Thuis is de belangrijkste plek op aarde en u wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, ongeacht uw leeftijd, handicap of ziekte. Met een beetje hulp, verzorging of verpleging van Icare is dat goed mogelijk. Wanneer u zorg nodig heeft, zijn wij er voor u. Icare is een thuiszorgorganisatie die al jaren zorg verleent bij mensen thuis in Nijkerk. Wij zorgen dat de mensen ook ’s nachts zorg kunnen krijgen. Daarnaast hebben wij gespecialiseerde verpleegkundigen die helpen bij verpleegtechnische zorgvragen.

Verpleging en verzorging

Icare werkt met kleine wijkteams in de gemeente Nijkerk. Een wijkteam bestaat uit (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden die samen de zorg plannen, regelen en verlenen aan mensen thuis. Elk wijkteam van Icare kan een volledig pakket van verpleging en verzorging bieden, omdat ook alle verpleegkundige specialismen zijn vertegenwoordigd in een team. Door de wijkgerichte teams is het mogelijk om flexibel en klantgericht in te spelen op de wensen en behoeftes van de klant en intensief samen te werken met andere zorgaanbieders in de wijk, zoals bijvoorbeeld de huisarts. Icare verleent dag en nacht, altijd en overal zorg. Vanuit het gezondheidscentrum Corlaer werken drie wijkteams voor de inwoners van Nijkerkerveen en inwoners in het zuidgebied van Nijkerk. Vanuit het gezondheidscentrum De Nije Veste werken twee wijkteams voor de inwoners in het noordgebied van Nijkerk.

Het PG team

Het PG team helpt en ondersteunt speciaal inwoners met de ziekte van Alzheimer en hun mantelzorgers. Dit team werkt vanuit Gezondheidscentrum De Nije Veste.

Jeugdgezondheidszorg

Ook hebben we een team in de jeugdgezondheidszorg. Zo is er een consultatiebureau in Gezondheidscentrum Corlaer gevestigd. Zie elders op de website.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.icare.nl
We zijn telefonisch bereikbaar via tel 0522 279 751
Of zo nodig via de zorgcentrale van Icare 0900 88 33 (10 ct. p/min).

Thuiszorg

Kruiswerk/ icare

Henri Nouwenstraat 18, 3863 HV Nijkerk

Telefoonnummer: 0522 279 751

Zorgcentrale van Icare: 0900 88 33 (10 ct. p/min)

Website: www.icare.nl

Openingstijden

Telefoon wijkteam: 0522 279 751 
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Contact wijkverpleegkundige Corlaer:
Marjet van den Brink: 0522 279 751 /  06 30 09 07 28
Bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag

Contact wijkverpleegkundige Paasbos:
Esther van den Brink: 0522 279 751 / 06 30 09 03 13
Bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.