Huisartsenpraktijk
Bij de Flier

In- en uitschrijven

Inschrijving

Het zorggebied van Huisartsenpraktijk Bij de Flier betreft de postcodegebieden 3861 tot en met 3864 en postcodegebied 3871, met uitzondering van de postcodes 3862 ten oosten van de Nieuwe Voorthuizerweg.

Op dit moment is huisartsenpraktijk Bij de Flier gesloten voor nieuwe patiënten.

Per 29 september start er een nieuwe huisartsenpraktijk ‘De Nije Dokters’ op de locatie De Nije Veste aan de Oranjelaan. U kan zich alvast bij hen aanmelden via de website denijedokters.nl.

Heeft u tot die tijd dringend medische hulp nodig, dan kunt u zich tijdelijk bij ons inschrijven. Als ‘De Nije Dokters’ gestart zijn dragen wij  uw dossier aan hen over. Denkt u hierop een uitzondering te zijn, overleg dan met onze assistente. 

Voor uw tijdelijke inschrijving vult u online het inschrijfformulier in. Na inschrijving legitimeert u zich persoonlijk aan de balie. Dit kan met een paspoort, identiteitskaart of een rijbewijs.

 

Uitschrijven

Als u van huisarts verandert, gaat uw medisch dossier naar uw nieuwe huisarts. Hiervoor hebben wij een schriftelijk en ondertekend verzoek tot uitschrijving nodig.

Wilt u niet vergeten uw nieuwe huisarts aan andere instanties door te geven? Denk hierbij aan de apotheek en het ziekenhuis.

Klik op de volgende links voor het vertrekformulier volwassene en/of vertrekformulier kind.

Houdt u er rekening mee dat het formulier per vertrekkende persoon ingevuld en ondertekend (!) moet zijn. Dit geldt vanaf een persoonsleeftijd van 12 jaar. Wij schrijven mensen aan het begin van de maand uit.