Huisartsenpraktijk
Bij de Flier

In- en uitschrijven

Inschrijving

Het zorggebied van Huisartsenpraktijk Bij de Flier betreft de postcodegebieden 3861 tot en met 3864 en postcodegebied 3871, met uitzondering van de postcodes 3862 ten oosten van de Nieuwe Voorthuizerweg.

Op dit moment is huisartsenpraktijk Bij de Flier gesloten voor nieuwe patiënten. Denkt u hierop een uitzondering te zijn, overleg dan met onze assistente. 

In september 2022 startte de nieuwe huisartsenpraktijk ‘De Nije Dokters’ op de locatie De Nije Veste aan de Oranjelaan. U kan zich bij hen aanmelden via de website denijedokters.nl.

Uitschrijven

Als u van huisarts verandert, gaat uw medisch dossier naar uw nieuwe huisarts. Hiervoor hebben wij een schriftelijk en ondertekend verzoek tot uitschrijving nodig.

Wilt u niet vergeten uw nieuwe huisarts aan andere instanties door te geven? Denk hierbij aan de apotheek en het ziekenhuis.

Klik op de volgende links voor het vertrekformulier volwassene en/of vertrekformulier kind.

Houdt u er rekening mee dat het formulier per vertrekkende persoon ingevuld en ondertekend (!) moet zijn. Dit geldt vanaf een persoonsleeftijd van 12 jaar. Wij schrijven mensen aan het begin van de maand uit.