Huisartsenpraktijk
Bij de Flier

Nieuws

Nieuws

Corona- en griep vaccinaties

Op zaterdag 12 en 19 november worden in onze praktijk de griepvaccinaties gegeven. U ontvangt eind oktober een brief hierover.
Lees meer

Vacature doktersassistent m/v 3 of 4 dagen per week

Ben jij op zoek naar een dynamische baan bij een gezellige huisartsenpraktijk, waar geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg!

Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli voert onze praktijk, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie om aandacht te vragen voor de druk op de
Lees meer

Koorts? Griep? Kijk op thuisarts.nl

Gelukkig daalt het aantal zieke mensen met Covid-19. De maatregelen als mondkapjes en anderhalve meter afstand zijn er niet meer. Hierdoor krijgt verkoudheid en griep meer kans. Nu heerst er griep. De assistentes krijgen hier veel vragen over. Als u last heeft van hoest- of verkoudheidsklachten, koortsig bent, kijk dan eerst op de website van thuisarts.nl . Daar vindt u een overzicht van de klachten van griep en koorts. Ook leest u wat u kan doen om de klachten te verminderen. Er wordt duidelijk aangegeven met welke klachten en wanneer u de huisarts moet bellen.
Lees meer

Mondneusmasker blijft verplicht in huisartsenpraktijk

Om kwetsbare mensen te beschermen, blijft het ook na 25 februari verplicht om bij het vermoeden van een corona-infectie een medisch mondneusmasker te dragen in huisartsenpraktijk Bij de Flier.
Lees meer

Alleen samen krijgen we Corona onder controle

Het is hartstikke druk in het ziekenhuis door Corona. Bekijk deze videoboodschap 'help ons helpen' wat u kan doen. ‘Help ons Helpen’ wat kunt u zelf doen om de zorg overeind te houden? Houd u aan de basisregels -Was vaak en goed uw handen. -Houd 1,5 meter afstand. -Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen bij de GGD. Ook als u al gevaccineerd bent. -Zorg voor voldoende frisse lucht. Laat u vaccineren Wanneer u twijfelt, of vragen heeft over de werking van het vaccin in combinatie met uw eigen medische situatie of omstandigheden, kunt contact opnemen met de Vaccinatie Twijfel Telefoon 010-7041500. Elke woensdag en vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 13.30 uur. Wees geduldig en blijf vriendelijk Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk en zo snel mogelijk te helpen. Alleen samen krijgen we Corona onder controle!
Lees meer