Huisartsenpraktijk
Bij de Flier

Nieuws

Nieuws

Werken aan verbetering telefonische bereikbaarheid
Om onze bereikbaarheid te optimaliseren gaan wij begin maart over op een nieuw telefoonsysteem.  Dit  zorgt ervoor  dat u aan de telefoon nooit meer lang hoeft te wachten. Wij kunnen
Lees meer
Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg!
Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli voert onze praktijk, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie om aandacht te vragen voor de druk op de
Lees meer
Koorts? Griep? Kijk op thuisarts.nl
Gelukkig daalt het aantal zieke mensen met Covid-19. De maatregelen als mondkapjes en anderhalve meter afstand zijn er niet meer. Hierdoor krijgt verkoudheid en griep meer kans. Nu heerst er griep. De assistentes krijgen hier veel vragen over. Als u last heeft van hoest- of verkoudheidsklachten, koortsig bent, kijk dan eerst op de website van thuisarts.nl . Daar vindt u een overzicht van de klachten van griep en koorts. Ook leest u wat u kan doen om de klachten te verminderen. Er wordt duidelijk aangegeven met welke klachten en wanneer u de huisarts moet bellen.
Lees meer
Alleen samen krijgen we Corona onder controle
Het is hartstikke druk in het ziekenhuis door Corona. Bekijk deze videoboodschap 'help ons helpen' wat u kan doen. ‘Help ons Helpen’ wat kunt u zelf doen om de zorg overeind te houden? Houd u aan de basisregels -Was vaak en goed uw handen. -Houd 1,5 meter afstand. -Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen bij de GGD. Ook als u al gevaccineerd bent. -Zorg voor voldoende frisse lucht. Laat u vaccineren Wanneer u twijfelt, of vragen heeft over de werking van het vaccin in combinatie met uw eigen medische situatie of omstandigheden, kunt contact opnemen met de Vaccinatie Twijfel Telefoon 010-7041500. Elke woensdag en vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 13.30 uur. Wees geduldig en blijf vriendelijk Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk en zo snel mogelijk te helpen. Alleen samen krijgen we Corona onder controle!
Lees meer
Corona
Klachten passend bij Corona: heeft u last van koorts (38 graden of hoger), hoest, matig-ernstige benauwdheidsklachten of ernstige vermoeidheidsklachten? Maak een afspraak bij de GGD voor een Corona-test.
Lees meer
Huisarts in opleiding
Op 1 september 2021 start mevrouw Van 't Klooster als huisarts in opleiding in onze praktijk. Zij stelt zich graag aan u voor.
Lees meer