Gezondheidscentrum Corlaer

Logopedie

Logopediepraktijk Jolanda van den Hengel

Communiceren doen we de hele dag door zowel non – verbaal (oogcontact maken, luisteren) als verbaal (spreken). Maar stel je nou eens voor dat communiceren niet (meer) vanzelf gaat….. Hierbij kunt u denken aan een spraakprobleem, een taalprobleem, een stemprobleem en / of een gehoorprobleem.

Binnen deze praktijk zijn we gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met een schisis, in de volksmond ook wel “hazenlip” genoemd, kinderen met het syndroom van Down en kinderen met ernstige spraak – taalproblemen. Daarnaast behandelen we ook stemproblemen bij kinderen en volwassenen en verkeerd slikken (tong tegen de tanden). Maar ook lichte spraakproblemen behandelen wij. De logopedisten in deze logopediepraktijk behandelen dus een grote diversiteit aan cliënten, van wie leeftijden en klachten – en daardoor hun zorgvragen – sterk uiteen kunnen lopen.

We werken nauw samen met diverse (para)medici, leerkrachten en remedial teachers. De bedoeling is, nu de logopediepraktijk in het gezondheidscentrum zit, nog meer samen te gaan werken met andere disciplines. Vooral wanneer het logopedisch probleem niet op zichzelf staat of dat er verder onderzoek gedaan moet worden. Doordat de lijntjes kort zijn, kan het zijn dat u of uw kind sneller wordt geholpen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons website: www.logopediejvdh.nl

Afspraak

Er is op dit moment een wachtlijst. U heeft nog wel een verwijzing van een huisarts en/of specialist nodig.

Per telefoon
Voor het maken van een afspraak bel: 033 2459 739

Mailen
Voor het maken van een afspraak mail: info@logopediejvdh.nl

Aanmeldformulier
Voor het maken van een afspraak mail vul het online aanmeldformulier in.

 

Contact

Gezondheidscentrum Corlaer
Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk

Telefoonnummer: 033 2459 739

Email: info@logopediejvdh.nl

Website: www.logopediejvdh.nl

Openingstijden

De praktijk is elke werkdag geopend tussen 08:30-17:00 uur