Gezondheidscentrum Corlaer

Psychologen

Psychologenpraktijk Nijkerk

De psychologen van onze praktijk bieden psychologische zorg binnen de Basis GGZ. Dit houdt in dat de problemen waarmee u zich aanmeldt op een concrete en praktische manier aangepakt worden. Wij streven naar een kortdurende behandeling, maar tegelijkertijd ook zo intensief als nodig. Daarnaast diagnosticeren en behandelen wij patiënten in de Specialistische GGZ (S-GGZ), vooral patiënten die hinder ervaren van chronisch trauma en/of persoonlijkheidsproblematiek.

Gevestigd zijn in het gezondheidscentrum biedt belangrijke voordelen. Door de verschillende disciplines onder één dak te huisvesten, kan er gemakkelijker met elkaar samengewerkt worden. We staan dichter op collega’s zoals huisartsen, fysiotherapie en maatschappelijk werk. De zorg is zo meer geïntegreerd en beter op elkaar afgestemd. Kortom; wij denken onze cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn.

De praktijk biedt zorg aan volwassenen vanaf 18 jaar. U kunt bij ons terecht met heel uiteenlopende klachten. Hierbij kunt u denken aan o.a. angstklachten, gevoelens van somberheid, problemen in de omgang met mensen en werkgerelateerde problemen.

Voor meer uitgebreide informatie over o.a. onze werkwijze, bezoekt u onze website:www.psychologennijkerk.nl.

Meestal vindt de verwijzing na een bezoek aan de huisarts plaats, maar u kunt zich ook aanmelden door te bellen, mailen of het contactformulier op de website in te vullen en te versturen.

Website: www.psychologennijkerk.nl
Mailadres: info@psychologennijkerk.nl

Missie, visie en kernwaarden

Missie
Wij bieden Psychologische zorg, toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar. Binnen onze praktijk bieden wij behandeling binnen zowel de Generalistische Basis GGZ (GB-GGZ) als behandeling in de Specialistische GGZ (SGGZ). Via de GB-GGZ behandelen wij mensen met mildere, niet-complexe, psychische klachten. De S-GGZ is bedoeld voor mensen met ernstige psychische problemen of instabiele problematiek.

Visie
Onze visie is om mensen te helpen en vicieuze cirkels te doorbreken. Dit doen we binnen de veilige relatie die de patiënt met diens behandelaar heeft. De patiënt zal in de therapie herstellende ervaringen opdoen die hij/zij kan toepassen in het dagelijks leven.

Kernwaarden
Deze visie en missie dragen we uit met behulp van de volgende 3 Kernwaarden:
 
1. We zijn transparant;
2. Tonen compassie en
3. Werken in gezamenlijkheid.

 

Aanmelden/afspraak

Meestal vindt de verwijzing na een bezoek aan de huisarts plaats, maar u kunt zich ook aanmelden via onderstaande opties.

Per telefoon
Bel ons om u aan te melden: 06 51 50 20 10

Per mail
Mail om u aan te melden naar: info@psychologennijkerk.nl

Contactformulier
Meldt u aan via het contactformulier op de website.

Contact

Gezondheidscentrum Corlaer

Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk

Telefoonnummer: 06 51 50 20 10

Mailadres: info@psychologennijkerk.nl

Website: www.psychologennijkerk.nl

Contactformulier

Openingstijden

Telefonisch bereikbaar:

  • maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur

Buiten deze tijden kunt u inspreken op het antwoordapparaat en wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Kernwaarden

Onze kernwaarden:

  1. We zijn transparant;
  2. Tonen compassie en 
  3. Werken in gezamenlijkheid.