Gezondheidscentrum Corlaer

Saltro

Saltro

Saltro is een innovatief diagnostisch centrum dat door middel van advies, laboratoriumonderzoeken (o.a. bloedafname) en functieonderzoeken, zoals ECG’s, fundusfoto’s en longfunctieonderzoeken, huisartsen en verloskundigen ondersteunt bij het bieden van de beste zorg aan patiënten. U ontvangt bij Saltro diagnostiek van hoge kwaliteit, dichtbij huis en met een excellente service en gastvrijheid. Hiervoor kunt u terecht bij diverse locaties en indien nodig komt Saltro bij u thuis. Daarnaast verzorgt Saltro de controles, dosering en begeleiding van trombosedienstpatiënten bij het gebruik van antistollingsmiddelen

Meer informatie
Voor meer informatie over Saltro, diverse onderzoeken, locaties en openingstijden, kunt u terecht op de website: www.saltro.nl

Logo Saltro
Foto van een vrouwelijke dokter die een vrouwelijke patiënt behandeld

Afspraak maken

Voor een aantal onderzoeken kunt u een afspraak maken. Op de website van Saltro kunt u zien voor welke onderzoeken u direct een afspraak kunt maken.

Saltro

Gezondheidscentrum Corlaer

Henri Nouwenstraat 18, 3863 HV Nijkerk

Telefoon: 030 2361 136
E-mail: saltro@saltro.nl
Website: www.saltro.nl

 

Openingstijden

Standaard openingstijden bij Gezondheidscentrum Corlaer:

maandag t/m vrijdag: dagelijks 07.00-11.00 uur en 15.00-18.00 uur.

Openingstijden kunnen verder afhankelijk zijn van het onderzoek waar u voor komt.

Op de website van Saltro kunt u per onderzoek zien wat de openingstijden zijn.

Afspraak maken

Vanaf 3 augustus kunt u voor bloedafname en/of het inleveren van lichaamsmaterialen alleen op de geopende locaties van Saltro terecht wanneer u een afspraak heeft gemaakt.
Dit doen we om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en kunnen we lange wachtrijen en volle wachtruimtes vermijden. Klik hier voor het maken van een afspraak of bel 030 2361 186.