Gezondheidscentrum Corlaer

Sociaal Team Gemeente Nijkerk

Ondersteuning via het Sociaal Team Gemeente Nijkerk

 

Heeft u vragen over zelfstandig leven, wonen of werken? Of twijfelt u of het wel goed gaat met uw kind?

Komt u er samen met de mensen in uw omgeving niet meer uit? Heeft u ondersteuning nodig?

Dan kunt u hulp krijgen van diverse organisaties in Nijkerk. Kijk hiervoor op www.wegwijzernijkerk.nl

Ook kunt u terecht bij het Sociaal Team van de gemeente Nijkerk. De medewerkers geven advies, verwijzen u door of kijken samen met u van welke ondersteuning u gebruik kunt maken.

Klik hier voor meer informatie.

Gratis opvoedspreekuur

De gemeente Nijkerk organiseert elke vrijdagochtend in Gezondheidscentrum Corlaer een gratis opvoedspreekuur van 10.30-12.00 uur. Ouders kunnen er terecht met hun vragen rondom het opgroeien en de opvoeding van hun kind(eren) tussen de 0 en 18 jaar.

Opvoedspreekuur
Het is heel normaal dat de opvoeding van kinderen soms vragen oproept. Zoals: mijn kind wil niet slapen of luisteren, is dit normaal gedrag? Of als een kind bijvoorbeeld driftbuien heeft, zich uit door te schreeuwen, een moeilijke eter is of pubert. Bij het opvoedspreekuur kunnen ouders hier laagdrempelig over praten. Geen vraag is te gek!

 

Jeugdconsulenten
Tijdens het spreekuur bieden jeugdconsulenten een luisterend oor en kunnen ze advies geven. In principe is er ruimte voor één gesprek. Is er daarna meer nodig, dan denken de jeugdconsulenten mee over wat er verder nodig is in de situatie.

 

Vrijblijvend
De spreekuren zijn vrijblijvend.

 

Locatie en tijd
Waar: Gezondheidscentrum Corlaer, Henri Nouwenstraat 18, Nijkerk (op de begane grond, bij binnenkomst linksaf)
Wanneer: Elke vrijdagochtend van 10.30-12.00 uur (muv feestdagen, kerstvakantie)

Contact

Gezondheidscentrum Corlaer

Henri Nouwenstraat 18,
3863 HV Nijkerk

Telefoonnummer: 033-2472222, algemeen nummer gemeente Nijkerk. Houdt uw Burger Service Nummer (BSN) bij de hand. Dat staat op uw paspoort of identiteitskaart.

De telefonist(e) registreert uw vraag en zal u vragen naar uw naam, postcode, telefoonnummer, ondersteuningsvraag en of u al bekend bent bij de gemeente of het Sociaal Team.

Email: aanmelden@nijkerk.eu

Zet in de e-mail waar u hulp bij nodig heeft. Zet er ook uw naam, telefoonnummer en burgerservicenummer (BSN) bij. Dat staat op uw paspoort of identiteitskaart.

Openingstijden

De gemeente is telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Wanneer u mailt of belt vóór 16.00 uur, zal een medewerker van het gebiedsteam binnen één werkdag contact met u opnemen.